Monday, February 28, 2011

dinner tonite

hohoho ini lagi satu alkisah kekempunanan daku dalam banyak-banyak kejadian kempunan. semalam dah la kempunan BIG MAC mcD,hari nie kempunan MEE KARI pasar malam pulak =.= apeeee laa naseb dirikuu yg malangg ohh Tuhannnnnnnnn T____T

oh burger daging 2 tingkat dengan cheeseeeeeee,yummy!

ok yg dekat pasar malam tu xde la rupe macam nie kann

humm,time duit xde la rase nak makan macam-macam benda tauu. tadi nampak pic cheesy wedges!

hum sedapp! dekat fb now ade orang jual serbuk bancuh cheesy tu ha 

huhu curly friess and root beer A&W jugak!

melelehh nie babe. curl tahap maksimum la nie! sukeeeeeeeeee

pegi mampus ngan caption 'All American Food' tu =,=

dan banyak lagi la sequence makanan-makanan yg aku teringinnnnnn sangat nak makan time-time nie. berbuluu jela mate nengok nye,pic pun nak besar2 je. haduih saboo jela ty. menangisssssssss la hati,merajokk la diri *berlagu pilu la pulak*

berbalik kepada kisah dinner aku malam nie,aku just bedal maggi tomyam + nescafe. sedih kan? sedih giler woi. plan punye la nak makan mee kari pasar malam tu,sekali hujan lebat pulak. aigo aigo. then bile hujan benti,*konon-konon majok la kan* xnak g beli terus. hamek,kempunan jawabnye :'(





p/s : berdoa lah semoga ptptn aku masuk esok or luse! plissssss. lapar giler tengok entry aku nie.










1 comment:

Encik Blogger said...

big mac mmg terbaekk!