Sunday, February 6, 2011

the third year of us ^.^

4 febuari. *malu-malu kucheng* yup,itu tarikh keramat kami dan 4 febuari 2010 nie adalah ulang tahun yg ke-3 kami. *so korang kire la snirik bile kami mula b'cintan* alhamdulillah,makan b'tahun2 jugak kami :)) bangga tauu bile jumpe balik kawan-kawan lame yg tahu kisah kami mase skulah2,senyum je bile jumpe kami,amaze la tu hehe *dolu-dolu cinta kami t'halang gtuu sebab aku nie harapan skulah,sampai pengetua pun xnak kami b'cinta,konon xnak result aku jatuh* eii penghalang cinta kami,kami b'tahan sampai sekarang tauu :D  akan ku pos kad kawen kami nanti *amin*




b,selama 3 tahun nie kite jela yg tahu pahit manis nye kan? :) hope cinta kita b'semi untuk tahun-tahun yg seterus nye,xkan pudar mengikut usia dan xkan luntur walau jarak kite beribu batu. terima kasih sebab support yang xkire situation pun,terima yang ape ada nye dan b'sabar dengan setiap karenah yang. im really grateful coz i had u,and i promise i wont let u go my dear :')) *u had my words*


pic yg nie nampak kurus ckitt kan? nie pic mase moda-mudi :)
gaduh-gaduh pun nanti baek jugak kan b :)) yang janji akan terus berusaha menggemokkan b haha. kite same-same chubby ok? chubby tu kan tanda bahagia,bukan tanda b stress dengan yang tau,no-no-no ahaks :P  i lurve u lahh!




p/s : b,u better make sure 3 tahun nie akan jd 13,30,300 and ++++
or i'll break your TBA8733 !! :p



4 comments:

Lolla said...

selamat berjaya. sy menungguuuuu kad kawen nye yekk :D

tek ^0^ said...

eheheheheeeeee
maluuuu *blushing-blushing*

DiaUmaiNiNaz said...

moga berbahagia berkekalan ...jeles i tgk korang ni...salam singgah dr dinaz..

tek ^0^ said...

hye dinaz :))
thanx sudi singgah blog yg x seberape nie :') terharu mak..haha
ape nak djelezkan,biase2 je,mcm couple2 laen jugak :)

i da follow dinaz :D thanx again