Friday, March 4, 2011

eh eh,tak update?

alaaa sorry readers **macam ramai je selalu bukak blog aku,follow entry baru kan?**


sangat sibuk! **xde la macam pm kan** but tadi memang ade test biology *5 chapters ok* so dari semalam la aku pulun kan. keluar nye soklan ape je,aisehh. mangkuk! *ops*


tengahari esok ada quiz qmt. hum so malm nie study lagi. kepala dah berat-berat. pening-pening. panadol activfast ntah berapa bijik la telan agaknye *hah??* ok,aku dah mereng.


plus,aku bengang giler ptptn yg heboh-heboh cakap masuk hari nie,rupe-rupenye masuk minggu depan. once again,MINGGU DEPAN! berapa kali minggu depan aku nak kena tunggu ha ba**????!!!!!!


ah sudah lah. and worst,aku rase ada someone tengah hipokrit dengan aku sekarang. aku sangat benci hipokritass!! *pegi mam*


so entry kali nie xde gamba,sorry fellas.




c u guys in next entry! ^.^

2 comments:

Rockstar Chan said...

dh msk pt blnja wanie men bowling aw..heheh :)

tek ^0^ said...

opss ;p