Wednesday, February 16, 2011

p.a.t.a.h.a.t.i

um. ape rasenye patah hati?? sedih kah? pilu kah? sebak kah? aku pun xpaham tapi boleh lah dikatakan aku nie,sekarang nie,detik nie,ketika nie,aku tengah patah hati :'(


kalau patah hati pun aku xsure maksudnye,bicara hati tu lagi la aku x paham. entahlah,aku xpaham hati aku snirik. yg pasti aku xde mood giler sekarang sebab hati tengah ______ macam gambar di atas.


kenapa aku patah hati bagai nie?????


biar aku jela yg tahu sebabnye. xpayah la penat-penat teka,sebab aku berani jamin xkan ada satu makhluk pun boleh teka dengan tepat kenapa dengan aku nie sebenarnye. *berani bagi rm100 kalau teka betul. eh?? banyak duit aku @#$%^& tapi for sure xde sape akan dapat*


'aku ok. aku kuat. aku xpape la. bla bla bla'
tu semua ayat cover aku semata-mata.
tapi sudahnye mengalir jugak T__T'

macam lagu erra : soalnya hati,sukar dimengerti .....

dan bile aku tengah down nie aku rase nak makan aiskrim nie. 

or nie

kau nie makan jela kau tahu an tiey. patot la chubby =.=


 aku peduli hape time-time tengah patah hati nie???????????????????

















7 comments:

Sekamar Rindu said...

salam..

banyak sabar....:)

**folo ur blog

Leena said...

ala...fruttare tak sedap kalo wall's selection double dutch takpe...hihihihihi

Cik Merah said...

ala ciannye die patah hati..byk2 bersabar ea..bg tau sape biar cik merah patah2 kan hati die plak...hehe

AmYcOzZo said...

patah ati nape? SA tadi baru je mkn hati..cedap taw..nyum2... :)

tek ^0^ said...

amycozzo : haha sangat susah untuk d'explainkan but its ok,korang semua ceriakan balik hati nie :) thanx!

cik merah : ouch sooo sweet cik merah,thanx! :')

leena : fruttare sedap la leena.. hehe yes2,double dutch sangatt sedap!

sekamar rindu : hey,thanx!

mahirahnazlim said...

chill jep . makan aiskrem elok la tuh sejukk jer . HAHA tabiat yg sama dgn saya :)

tek ^0^ said...

ya ya betol tuh :)