Wednesday, February 29, 2012

LOMPAT dan LAYANG :D

hari nie hari paling seronok bagi orang yg lahir tanggal 29 Feb kan??
**tahun tahun lain menangis laa sebab xde 29, hehehe

memandangkan tarikh hari nie cuma muncul 4 tahun sekali,
jadi aku nakk sangat mengabadikan sesuatu yg special :)

dan budak-budak aku yg comel telah merealisasikan nya
dengan membawa aku pertama kalinya ke Taman Layang-Layang!


seee? nampak x betapa heksitednya aku? HAHA. 1st time babe!

taman riadah yg luas, nak golek golekk pun bolehh.
ada orang jogging, naik beskal, main layang-layang.
ada tasik besarr, sooo relaxing kottt, lupa stress jap.

padahal saje je nak heksited, first time jejak kaki kann. hihi. overr.


kebetulan cik manis aku nie pun pakai baju purple,
lagii laa rasa hari nie hari yg special. special kee?? :p




nie aku nak sentuh sikit pasal etika pemakaian aku yg
xmenepati tema taman tu kan. haha. itu baju gi class tadi!
xkoserr lah kalau nak gi taman pakai ala-ala ladies sangat, hishh.




hihi, sorry, terbanyak pulak gambar nie. heee.

ada lagi gambanya tapi xnak laa ada yg termuntah 
purple pulak kann, cukup cukupp lah. haha :p


terima kasihh sangat budak-budak comel kuu :')



last lastttt! hokeh BYE! ;p






Monday, February 27, 2012

I love you for A THOUSAND YEARS



**dah lama dengar, tapi ntah kenapa lately nie asyik nak nyanyi lagu nie je :')




our Family Day :)

awas, ini entry bergambar.

acara : USC FAMILY DAY
lokasi : PANTAI BAGAN LALANG, SEPANG
tarikh : 25 FEBUARI 2012

formal sangat lah, adoyyainyepunnn. haha.
sem lepas BBQ Raya, then sem nie Family Day.
yg pasti sem nie aku x incharge pape. wink winkk ^^

first aku nak cakap, aku sangat xsangka KL nie ad pantai.
ngeh! terasa bongok gilaa. lepas 3 tahun bermastautin di sini,
baru tahu Pantai Bagan Lalang nie wujud? homaigodd cik tyy!




ini bukan cobaan menubuhkan club boria, ini tema mengikut sem.



ini sangat comel. kami sepakat, sehati, sejiwa :)


our boys yg sangat gila-gila ^0^

logo sem 6 nie datang secara spontan,
xsangka menang logo terbaik antara semester!



segala mak bapak game yg ada hari tu aku xmasuk campur.
just jadi crowd yg berteriak xtentu hala. sangat x cool. haha.


oh nie ada 1 video game yg sem 6 menang!


video


oh sorry lah buet kopalo ekau terteleng-teleng. huhu.

tapi aku ada bawak balik hadiah sagu hati.
muka yg berbelang dan lengan yg terbakar.
**demm! sangat perittt :( 

sumpah nie last buat kerja sia-sia berjemur kat pantai tengahari buta. 
but konklusi secara keseluruhannya, aku enjoy :D



**err, itu muka mengantuk xsabar nak balik jumpa katil.



pose paling cool, tadaaaaa




dialu-alukan muntah sehijau baju-baju kami. sekian.









Friday, February 24, 2012

the BIG day :)

berita : terasa bebanan di bahu meringan sesudah 23 Feb!

hoho, the big day here bukan bermaksud hari bertunang ke,
berkahwin ke, bersanding ke **oh nampak sangat I'm looking forward for 
those! haha. gedikk kauu!

Business Plan presentation, that big day.
semalam, 23 Febuari 2012.



ini muka 2 jam sebelum presentation, haruslah senyum melebar :p

final preparation 8.30am untuk presentation at 11am.



niat di hati nak jadi secomel dan semanis orang kat sebelah tu,
tapi nampaknya jauh panggang dari api. okay Mr Hassan nie lagi sweet!

time nak present, muka semua pucat je.
masa present, habis berterabur segala bagai.

last lastt, lantokk lerr, janji dah lepas! weehooo ;)


ini wajah xseberapa lega, sebab lepas nie nak kena 
prepare full BP and kena baiki part financial T_T


ehh posing tetap posing, bila lagi nak pakai cenggini :p


 tapi duka di hati selalu terjadi, bila phone ribu riban kehabisan 
bateri di saat-saat ia sangat diperlukan :( **hentak kaki tangan


backup akan selalu ada tapi hasilnya xkan pernah sama :(


terasa kacak dan bergaya. hihi.




oh, ini productnya, wantan begedel :)


confirm dah rasa sekali, nak lagiii. hehe.

last but not least,
 dear team partners,



thanks for everything :')


sebelum nie kann terasa dah tua sangat sangatt 
sebab dah lama x menggedik depan kamera. haha.

untuk melepaskan gian itu, maka . . .




okayyyy BYE! :p





Sunday, February 5, 2012

sesi JIMBA lepas TENSION :)

berita : diserang selsema buat kali kedua sem ini dengan jayanya -.-'

ouch! baru nampak batang hidung kann?
see, me sooo busy kott! tension tension. ish3.

so lepas the whole week yg sangat menekankan jiwa dan raga,
semalam 4 Feb, keluarlah jimba-jimba, tenangkan tekanan yg dah macam 
pressure cooker tu. hik3. **okayy hiperbola melampau kottt cik ty

sebenarnya, last last lasttt week pun busy, and keluar jimba-jimba jugak,
tapi sumpah xnyempat nak singgah blog! aiseh, see 1 lagi bukti waa sangat busy mengalahkan PM Malaysia. **haruslah, aku xde konco utk disuruh-suruh buat kerja kann -,-'' opss politik!

jom telek pitchaku yg perasan cute nie. haha.


nie kat Station Kopitiam. muka gelojoh macam xmakan sebulan.
cakap pasal makan, aku tahu badan aku dah naek, toksah gitau! huhu. 
sesungguhnya mendengar kenyatan itu dari mulut orang lain sangat sangat sangatt melukakan hati tauu. so diam diamm je. :p



nie wayang yg aku layan semalam. **jerittt
haha awesome gilaaa kott, sumpah syok layan. konfemm xkan tido walaupun perut kenyang gila babeng. hehe. **nampak sangat niat awal-awal nak lelap jap masa wayang sebab super kenyang tapi xjadi :p



ini teatime kat SweetChat
heaven wokk pekena Bubur Pulut Hitam dengan Durian!
wah wah, pes durian dia manis gilaa kot, kalah durian Muar tauu.
plus pulak dengan Mango Mountain. itu pun satu, mangga dia manis macam si Harum Manis tu haa. berdouble manis nyaa hoii. lepas makan aku pun jadi amoi manis lah! haha! **muntah

lepas tu balik lah apa lagi. TS tu bukan boleh buat tempat tido.
sampai bilik, sanubari x sesejuk masa sebelum keluar bila tengok balik purse. huhu. fakir dah aku wuwuwu T_T 


next week test menunggu sana sini.