Friday, April 1, 2011

kembali berbicara : kelebihan xmakan malam!

wah,daku kembali selepas berjaman kaduk x update kan? kekangan test yg berderet-deret buat aku rase xcukup tangan dan rase nak beli mase dengan orang yg banyak free time =.='


topik malam nie ; kelebihan xmakan malam. selalu sangat dengar kan. sebenarnye xde la xmakan terus kan,just x amek bende berat time dinner contohnye nasi goreng ikan masin ke,ok dah,nanti aku lapar. nie semua sebab malam nie aku cuma minum nesvita untuk alas perut sampai aku tertido karang. ok,toksah sedih untuk aku. ada banyak jajan untuk tampung perut aku yg sebesar tong deram nie. erkk??

sesungguhnye nesvita sangat sedap
dan 'sangatt mengenyangkan'
ok,aku tipu! ;p

ok ape xmakan berat malam-malam.


1. boleh jimat

time kering-kering dan purse pun keluar kupu-kupu je,pilihan yg terbaek hanya lah dengan xmakan berat time dinner. sebab kau bayangkan la,lau nak dinner dengan nasi goreng biasa je pun,dah kos rm3. tu belum nasi goreng ikan masin,rm3.40. ok nampak sangat aku nak makan nasi goreng ikan masin.



2. kecikkan peha
haha lau xmakan berat boleh lah kecikkan peha kan?? yg nie memang terbaek la kan bagi orang-orang yg ada masalh ke'comel'an d bahagian-bahagian tertentu. giler nak sedapkan hati an ''xpe tiey,xmakan berat time dinner leh kecikkan peha'' sambil hirup nesvita. ok,giler sedih :(



3. dapat spend lebih banyak masa dengan blog ??
boleh bla x alasan nie? boleh la boleh la. hehe. bile xmakan berat,just minum nesvita je an,boleh la ngadap lappy,and mestilah boleh update lebih entry. kan kan kan? so makan berat-berat tu just buang masa je,baek masa tu dgunakan tuk update blog ;p







ok,not having a heavy dinner is fun! **buat muka*




sorry la aku banyak merepek je,malas nak buat entry berinfomativ. xde tenaga an,minum nesvita je =.='











2 comments: