Tuesday, March 22, 2011

contest???

http://nurulbadiah.blogspot.com/
setelah ditag dan setelah di usha-usha blog tuan punye contest nie,maka dengan ini aku pun join la contest nie! wah,agak excited ok sebab nie first time aku join contest melalui blog. Show Me Your Bff Contest , giler stylo an contest nie and banner nye pun lawa. **seriusly,nie bukan bodekk okkkk*



dear NurulBadiah Lai... (cik cantek nie nak bace ke entry aku??)
konon-konon jela cik cantek tu bace ek ;p so aku bahasakan aku nie sebagai i lah,sopan ckit dengan cik cantek tu heheheee


taraaaaaaaaaaa !! nie lah pic yg d'pertaruhkan. wee,dari kanan anda sekarang ialah tuan belog nie :),then my kakak angkat aka my best best best partner for my whole life,kak suha and bff ever,merangkap teman gaduh teman kutuk teman makan dan segala bagai lah,mekocah je;siti 'aisyah. pic nie d'snap-snap mase wedding kak suha baru-baru nie on 16th march yg temanye balck and white. 


i memang suke sangat pic nie sebab nie maybe pic terakhir kami bertiga sebagai solo riders **ahahahahahaha* yela,kak suha kan dah kawen,so tinggal kami adik-adik angkat dye je yg solo lagi **solo ke?? ;p* kalau cik NurulBadiah and korang semua perasan,baju i dengan mekojah je tu sama corak kan? heee memang kak suha yg sediakan dan memang dye yg request nak tengok kami pakai baju yg sama,sweet kan?? love u both!!


to qid sayang,u are my bff too but kite xde pic together kan?? lame sangat xjumpe,nanti kite jumpe kang kite snap banyak-banyak ok?? muahhxx


then bloggers yg d'tag ialah :




hopefully terpilih :)










2 comments:

Nurulbadiah Lai said...

thanks 4 joining,,

wish u all de best..

:)cantik...

tek ^0^ said...

ahaaaa cik cantek!!! thanks sudi bace!! xmenang pun xpe janji dapat join contest cik cantek :))