Saturday, July 16, 2011

terima kasih semua :)

seminggu dah berlalu. sambutan bufday yg tetap simple dan sederhana seperti selalunya tapi aku rase yg ke-20 tahun nie lebih bermakna. terima kasih hadiah2 yg dberi,sekecil mana pun ia,percayalah,besar maknanya d sisi ku :)





smiley donut from Ezaty & Lana Rali
diaorang nie budak2 dorm aku yg plan nak baling tepung n telur,
nasib baek xde pape,fuhhhh
susah2 je korang g giant kan? haha mekacih yeeee



nie Red Bear Glass by Sarah
aumm merah okayyy,me likeyy
even minah nie boleh terlupa nak wish awal2,but suprise la jugak aku kan tibe2 je kuarkan kotak berbalut hari tu haha
thanx yeee :)



arr donuts lagiiiiiiii hehe :D
kali nie oleh Kak Suha, Abg Pi & Ecah
kenapa datang xbagitau,kuar amek hadiah muke sememeh je!
padan muke dapat hug berbau haha ;p



dah macam couple je bagi ros merah segar aumm
1st time tau,wangii,thanx Ecah :)
lupakan yg lama,buka buku baru :D
udah2 lerr tu,jom lepak mcd? ;p



aww aww purple pon awsomee!!
Kak Suha punye keje lagi nie heee,thanx :)



Asrulddin,awak dah buktikan something dan saya percaya jodoh kita kuat :')
I LOVE U MORE THAN ANYTHING,EXCEPT THIS XPERIA! ;p


memang la hadiah xbanyak,tuu jee. memang kalah laa ngan korang2 yg dapat macam2 and lagi banyak rite. but these are more than enough for me :) alhamdulillah

THANX A LOT!!! MUAHH


sape ek yg xbagi lagi? HAHAHA

ABAH ; cakap ad benda nak bagi tapi x bagi2 lagi,okayy wait and see

ADEK ; cakap nak bawak aku vacation pulau. yeee ke dek? haha

WANIE ; cakap nak bagi present + blanje mcd kan? jangan luperr






sengih je keje aku hari nie :p




2 comments:

cik rabun said...

sumpah ku jeles gila!!!

tek ^0^ said...

wahahaha jangan jeles2 maaaa