Wednesday, July 27, 2011

kehidupan

lame nau xjenguk blog kann? hari nie nak story pasal kehidupan aku sekarang. life have becoming soo busy with quizes,tests and assignments,tiap-tiap malam ada je benda nak kena settlekan,sampai xde life dah. sangat-sangat rindu time-time balik rumah coz at homey aku lah orang paling banyak free time,gilerr lapang. so heaven! please izaty,come back to reality,life always suck especially here,remember that!


so now plan life aku sangat padat,sepadat-padat sardin dalam tin. minggu nie dah lepas 2 test. weekend nie maybe pergi kursus lesen kereta **omg,dah register nak dekat sebulan lebih but x start-start lagi!** next week dah ada quiz and test menanti,and next week jugaklah ada presentation webpage. guess what? 1 hape pun xjalan lagi ayoyoyooo. ohh ohh next week ramadhan! excited sangat sebab dah nak dekat raya haha and chance tuk turunkan berat,dah gemok dah =.='


emm,xsampai a week pun lagi lepas cuti midsem hari tu,hati aku dah membuak-buak nak balik nie. tapi tengok jela schedule aku kat cnie,memang sangat-sangat x mengizinkan. nak keluar jalan-jalan kl pun aku rase x menyempat,apetah lagi nak balik journey 8jam tu. so lupakan la jap niat nak balik fasting at homey,xpe,tiket raya awal sehari daripada orang laen haha sangat menyedapkan hati lah kononnye =.='


akibat daripada situasi ini,cehh haha,aku jadi seorang yg sangat-sangat pasif,bercakap bila perlu je. sebab otak aku terlalu banyak pikir and susun semua plan benda yang nak dibuat,terlampau busy katekan. bila ad free time yg ciput-ciput tu,aku spendkan untuk diri sendiri,tido ke maen game ke. xde mase untuk orang laen. aku sendiri pun rase diri aku sangat serabai dan kadang-kadang aku jadi lost. boleh ek? haha lantak laa,yg memahami situasi nie bagus laa,yg tak memahami tu ada aku kisah??

ok guys,lets stop here sebelum aku punye entry nie jadi karangan spm. sorry for all the sentences,i didnt mean to make my entry as this boring sebab selalu-selalu kan aku letak-letak pics rite. not for now,sorry. so take care peeps byeeee :))







2 comments:

shanasuha_albaity said...

it is called LIFE sis...be strong k...

tek ^0^ said...

huhu thanx sis,always trying to be strong here :')