Saturday, July 2, 2011

REDdy stuff!


seperti yg pernah dnyatakan dalam entry lepas-lepas,kubilang ku nak beli barang2 merah kan tuk tambah koleksi REDdy. so presenting my new REDdy stuff,tarrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa










new flat shoe from 'BEST 99' :) 
memang best,sebab dye lembut and confirm kaki xsakit! plus,sweet kan? darkred one with flower,giler comel!! ngee,i likeyy

nampak macam ketandusan idea sebab kasut nie sepesen dgn kasut yg pernah kubeli dulu **ad flower setompok*,but tu je yg sempat sbb t'gesa-gesa okayy,memberkuh period pain pulak tengah2 shopping tu =.='

but at least aku dapat beli 1 kasut warna merah,first time okayy!






mood ; excited nak beli stuff warna merah lagi!




2 comments:

Fay said...

fay suka ijauuu.. =)

tek ^0^ said...

hijau is kinda cute jugak ^^