Saturday, June 11, 2011

merah nyaaa makngah!! :))

selalunye tu la yg kluar dari mulut bile tengok orang pakai baju merah menyala kan? from head-to-toe la merahnye,macam nak g maen laga2 dengan lembu jantan je haha ;p 

ad ape ngan merah nie ek?



dulu memang aku xberapa gomar sangat la merah nie,sebab bagi aku merah tu garang. and mood merah tu ialah marah. aku lebih kepada pink sebab pink lombutt ja,aww aww gtu hehe

then bile da makin matured nie **cewwaahhh* aku makin positif ke arah merah. mule2 dark red dulu. macam background blog nie ha,kan dark red. cantek kan? lepas tu baru la beransur-ansur ke arah merah menyala. now merah menyala tu bagaikan pemberi semangat,keyakinan,keberanian, kecantikan dan segala-gala laa :))

even simbol heart pun merah kan? so aku rase merah nie sangat la cantek :D





aku punye kegilaan sekarang kan bb torch. eh,bb torch ad kaler merahh laaa



dolu fon aku pun merah :((

ah lupakan kenangan mngusik jiwa tu,move on laaa


parfumeeee nie aku sukeee,nakkkk! dari dolu lagi xdapat2 :(



heel merah pun bergaya kan?



besfren aku sukee angry bird

tapi nape muke dye garang sangat nie?? ce smile ce smile :)


as for now aku cume ad 1 baju warne dark red and 2 merah menyala,sedih kan? xbanyak koleksi merah lagi,nanti dapat duit semua nak merah nokk haha







okayy,masukkan semua nie dalam senarai hadiah yg korang boleh bagi time bufday aku nanti HAHA 








4 comments:

amy shuhada said...

amy pun dh suke merah! lagi2 heels!! btw, blog baru~~

http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com

tek ^0^ said...

hehe kan? cantek gilerrr kan? aww aww semua jadi makngah la lepas nie weee :D

♥KellY Eun♥ said...

tiey, kamu sesuai sgt guna merah. lawa sgt2. lgipun kulit tiey putih, so mmg x jadi mslh. cantik~~~~~~~;)

tek ^0^ said...

ohh dear.sweet nye thanx! ^^ kamu pun sesuai jugak laa amoi,jom pakai merah ramai2 :)