Thursday, June 16, 2011

CONTEST!! Anda Bagi Gambar,Prince Bagi RM50!!

aku djemput melalui event fb. alang-alang sekarang still free,why not join kan? mane tau rezeki badan,elok jugak kan? kalau x pun,still seronok sebab boleh belek2 gambar2 yg capture sweet memories! :))


kalau berminat,boleh click dekat banner atas,terus fly to that blog :))

ok,kategori untuk contest nie,calon-calon nye ialah ;p :
1. Gambar Kenangan Terindah Bersama Keluarga
2. Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan
3. Gambar Ketika Melancong
4. Gambar Bersama Kawan Baik/Bf/Gf

Prince,yg bold tu pilihan saya okayyyy :D

and kawan baik saya ialah Siti 'Aisyah Mohd a.k.a ecah.

bersedia?? mula!! ;p




nie gambar selepas perut kenyang diisi dengan hidangan mcD :)
kiri : besstie,ecah tengah : sayaaaaa kanan : wanie
lokasi : McDonalds Kuala Terengganu



before that,nie gambar mase b'webcam dalam mcD,kan ad wirelesssssss HAHA gambar nie ad sequence lagi,memang kelakar habis la lau tengok dari mule2 sampai the end nye. as for now letak nie je okayyyyyy ;p


next!


nie gambar mase bbq party,reunion gegurls form5. yess,kami giler2! muke empunye blog dengan ecah wajib ad laaa,sorang lagi tu membe kiteorang,nadiah.
lokasi : Lagun Masjid Terapung Kuala Terengganu


next!


oaritt,yg nie gambar mase wedding kakak angkat kami,kak Sharifah Fatimah Nasuhapengantinnye of course la yg tengah tu kan,xkan la yg kanan pulak HAHA
yup,baju saya and besstie sama corak dan warne,tu namenye pengapit xrasmi ;p
lokasi : rumah pengantin,Durian Burung Kuala Terengganu


okayy itu sahaja,gambar xde had nak letak banyak mane but 4 tu cukuplah kan hehe. lau korang yg laen nak join,boleh je tarikh tutpnye 30 sept. so enjoyy ye :)








sekian to prince,thanks invite :))





2 comments:

pRiNCe said...

thnx ye sebb join..:)

zaim mahfuz said...

gambar no 4 tu cantik